Mondzorgpraktijk Jan Steen

Verzekering

Vanaf 2006 is het niet meer noodzakelijk om met een verwijsbrief van een tandarts naar een mondhygiënist te gaan. U bent vrij in uw keuze voor een mondhygiënist.

Vergoeding verzekering

De zorg door de mondhygiënist wordt alleen vergoed als u een aanvullende verzekering voor tandheelkundige zorg heeft afgesloten. Steeds meer zorgverzekeraars vergoeden de zorg door de vrijgevestigde mondhygiënist, maar stellen soms bepaalde voorwaarden. Het is verstandig eerst hiernaar te informeren bij uw zorgverzekeraar. Bespreek ook voorafgaande aan de behandeling met de mondhygiënist de kosten die aan de behandeling verbonden zijn. Dit voorkomt problemen achteraf. Mondzorgpraktijk Jan Steen heeft een overeenkomst gesloten met de grootste ziektekostenverzekeraars. Indien u bij deze ziektekostenverzekeraar verzekerd bent voor tandheelkundige hulp komt u zeker voor (gedeeltelijke) vergoeding in aanmerking.

Aanmelden

Als u zich wilt aanmelden kunt u het beste telefonisch een afspraak maken op telefoonnummer 06 246 77 987. U kunt ook per email contact opnemen. (e-mail adres: info@mondzorgpraktijkjansteen.nl).  Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

 

Adres

De praktijk is gevestigd in de Tweede Jan Steenstraat 35 te Amsterdam.

Openingstijden

De praktijk is geopend op:

Maandag 9.00u - 15.00u
Dinsdag    9.00u - 15.00u
Woensdag 9.00u - 12.00u
Donderdag 9.00u - 15.00u
Vrijdag 9.00u - 15.00u